ACADEMIA

 

GEMEENTELIJKE KUNSTSCHOOL BORSBEEK

 

FAQ

Wij werken volop aan onze pagina met 'Frequently Asked Questions'. Hebt u een vraag voor ons? Mail ons via de contact pagina.

HOE INSCHRIJVEN?

 

De inschrijvingen lopen van 20 mei tot  28 september 2019.

Schrijf je op tijd in, plaatsen zijn gelimiteerd.

Inschrijven kan in de maanden juni en september via het secretariaat op maandag van 13u tot 16u en van 19u tot 21u, dinsdag van 11.30u tot 16u en van 19u tot 21u, woensdag van 14u tot 17u en zaterdag van 9u tot 16u. Betaling kan met Bancontact. Tijdens de maanden juli en augustus enkel inschrijven via mail.

Ga naar CONTACT en mail ons via het contactformulier. Wij antwoorden u.

 

TARIEVEN

Kinderen en jongeren -18 jaar: 67 €, verminderd tarief*: 43 €

Volwassenen van 18 tot 25 jaar: 132 €

Volwassenen +25 jaar: 314 €, verminderd tarief*: 132 €

 

*Verminderde tarieven zijn enkel geldig na binnenbrengen attest, voor voorwaarden neem contact op met de school.

De inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld en ondertekening van het inschrijvingsformulier.

Bij inschrijving verklaart men zich akkoord met het schoolreglement (te verkrijgen op het secretariaat of klik hier).

 

 

 

WAT IS HET STANDAARD TRAJECT EN HET TRAGE TRAJECT?

 

Nieuw vanaf september 2018 is het 'trage traject'. Waar vroeger elke optie Hogere Graad voor volwassenen werd gegeven aan 8 lesuren per week op twee lesdagen (= het standaard traject) komt er nu voor elke optie de mogelijkheid dezelfde opleiding te volgen aan 4 lesuren per week op 1 lesdag. Dit is het 'trage traject', omdat je 10 jaar doet over de opleiding ipv 5 jaar in het 'standaard traject'. Dit traject geldt enkel voor de Hogere graad, niet voor de Specialisatiegraad, die blijft standaard 2 jaar aan 8u/week.

Overschakelen van het ene traject naar het andere is aan voorwaarden verbonden.

 

Om de beide trajecten in de verschillende ateliers aan te kunnen bieden hebben wij als schoolteam beslist het 'trage traject' per optie aan te bieden op vaste lesdagen. Dit kan variëren per atelier en per studiejaar waarin je inschrijft.

Een praktijkvoorbeeld: In de optie Tekenkunst volg je het trage traject de eerste 4 studiejaren op maandag en de volgende 6 studiejaren op dinsdag. In de optie Schilderkunst kan het trage traject enkel gevolgd worden op dinsdagvoormiddag, maandagnamiddag of maandagavond.

Academie voor beeldende en audiovisuele kunsten Frans Beirenslaan 2A FORT 3, 2150 Borsbeek telnr. 03 321 22 66 - 0470 01 85 60