FAQ

WELKOM

De Gemeentelijke Kunstschool Academia is gevestigd op het historische en groene recreatiedomein van Fort 3 te Borsbeek. Vlakbij ‘De Schuur’, het Skatepark en het Speelbos. Er is veel parkeermogelijkheid en de lokalen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Wij zijn een kleine school met een groot hart voor kunst. Onze enthousiaste leerkrachten begeleiden iedereen van jong tot oud met evenveel passie en vakmanschap. Als een van de eerste scholen in Vlaanderen bieden wij sinds 2002 de optie Digitaal Atelier aan. Door deze voorsprong hebben we ondertussen een zeer goed uitgerust multi media atelier waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan de slag gaan met beeldbewerking, animatie en fotografie.

We zijn als team trots op onze ateliers voor volwassenen waar klassieke richtingen en experimentele ateliers grensoverschrijdend samenwerken. Trots op ons uitgebreide aanbod voor jongeren in de Accentateliers en het Kunst Lab. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er meerdere lesmomenten op zaterdag en woensdag in de Academie, en op dinsdag is er de naschoolse vorming in het Sint-Jozef instituut.

Meer informatie vind je bij de keuzeateliers.

 

Het Nieuwe Decreet voor het Deeltijds Kunstonderwijs gaat van start in september 2018 en geeft ons de mogelijkheid ons aanbod scherp te stellen op de hedendaagse kunstbeleving. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws hierover.

 

WIE ZIJN WIJ?

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen lopen tot 28 september 2020.

Schrijf je op tijd in, plaatsen zijn gelimiteerd.

Inschrijven kan je in de maanden juni, juli, augustus en september via mail. Wij beantwoorden je mail en vermelden daarin het inschrijvingsgeld en de uiterlijke betalingsdatum. Ook in september bij voorkeur inschrijven via mail , of op afspraak op het secretariaat op maandag en dinsdag van 12u tot 14u en van 18u tot 20u woensdag van 13u tot 15u zaterdag van 8u30 tot 10u en van 13u tot 14u Men is slechts ingeschreven als het inschrijvingsgeld betaald en het inschrijvingsformulier is ingevuld.

Ga naar CONTACT en mail ons via het contactformulier. Wij antwoorden u.

 

TARIEVEN

Kinderen en jongeren -18 jaar: 68 €, verminderd tarief*: 44 €

Volwassenen van 18 tot 25 jaar: 134 €

Volwassenen +25 jaar: 318 €, verminderd tarief*: 134 €

 

*Verminderde tarieven zijn enkel geldig na binnenbrengen attest, voor voorwaarden neem contact op met de school.

De inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld en ondertekening van het inschrijvingsformulier.

Bij inschrijving verklaart men zich akkoord met het schoolreglement (te verkrijgen op het secretariaat of klik hier).

Academie voor beeldende en audiovisuele kunsten Frans Beirenslaan 2A FORT 3, 2150 Borsbeek telnr. 03 321 22 66 - 0470 01 85 60