FAQ

WELKOM

De Gemeentelijke Kunstschool Academia is gevestigd op het historische en groene recreatiedomein van Fort 3 te Borsbeek. Vlakbij ‘De Schuur’, het Skatepark en het Speelbos. Er is veel parkeermogelijkheid en de lokalen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Wij zijn een kleine school met een groot hart voor kunst. Onze enthousiaste leerkrachten begeleiden iedereen van jong tot oud met evenveel passie en vakmanschap. Als een van de eerste scholen in Vlaanderen bieden wij sinds 2002 de optie Digitaal Atelier aan. Door deze voorsprong hebben we ondertussen een zeer goed uitgerust multi media atelier waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan de slag gaan met beeldbewerking, animatie en fotografie.

We zijn als team trots op onze ateliers voor volwassenen waar klassieke richtingen en experimentele ateliers grensoverschrijdend samenwerken. Trots op ons uitgebreide aanbod voor jongeren in de Accentateliers en het Kunst Lab. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn er meerdere lesmomenten op zaterdag en woensdag in de Academie, en op dinsdag is er de naschoolse vorming in het Sint-Jozef instituut.

Meer informatie vind je bij de keuzeateliers.

 

Het Nieuwe Decreet voor het Deeltijds Kunstonderwijs gaat van start in september 2018 en geeft ons de mogelijkheid ons aanbod scherp te stellen op de hedendaagse kunstbeleving. Blijf ons volgen voor het laatste nieuws hierover.

 

WIE ZIJN WIJ?

INSCHRIJVEN

De inschrijvingen lopen van 20 mei tot  28 september 2019.

Schrijf je op tijd in, plaatsen zijn gelimiteerd.

Inschrijven kan in de maanden juni en september via het secretariaat op maandag van 13u tot 16u en van 19u tot 21u, dinsdag van 11.30u tot 16u en van 19u tot 21u, woensdag van 14u tot 17u en zaterdag van 9u tot 16u. Betaling kan met Bancontact. Tijdens de maanden juli en augustus enkel inschrijven via mail.

Ga naar CONTACT en mail ons via het contactformulier. Wij antwoorden u.

 

TARIEVEN

Kinderen en jongeren -18 jaar: 67 €, verminderd tarief*: 43 €

Volwassenen van 18 tot 25 jaar: 132 €

Volwassenen +25 jaar: 314 €, verminderd tarief*: 132 €

 

*Verminderde tarieven zijn enkel geldig na binnenbrengen attest, voor voorwaarden neem contact op met de school.

De inschrijving is pas geldig na betaling van het inschrijvingsgeld en ondertekening van het inschrijvingsformulier.

Bij inschrijving verklaart men zich akkoord met het schoolreglement (te verkrijgen op het secretariaat of klik hier).

Academie voor beeldende en audiovisuele kunsten Frans Beirenslaan 2A FORT 3, 2150 Borsbeek telnr. 03 321 22 66 - 0470 01 85 60